Nieuwe wegen naar winst

Nieuwe wegen naar winst


Samenvatting

Veel innovaties komen tot stand als product van de gouden driehoek van sport, wetenschap en bedrijfsleven. Die partijen hebben echter elk hun eigen belangen en dat maakt de samenwerking er niet altijd even makkelijk op. Ook het toepassen van nieuwe technologieën en methoden, verloopt soms moeizaam. Hoe spelen coaches en sporters in op nieuwe mogelijkheden: zijn ze gretig of houden ze liever vast aan wat in het verleden tot succes leidde?

Het gaat in dit boek om veel méér dan technologie. De sport maakt deel uit van een veranderende samenleving en zal zich voortdurend moeten vernieuwen om aantrekkelijk te blijven voor de moderne sporter, die uit is op beleving. De overheid wil sport benutten om bewegingsarmoede te bestrijden, integratie te bevorderen of andere gewenste maatschappelijke veranderingen te bereiken. Economische belangen binnen de sport worden groter.


‘Nieuwe wegen naar winst’ is een initiatief van Jan Willem van der Wal. Het boek kwam tot stand in samenwerking met InnoSportNL.

Titel:
Nieuwe wegen naar winst
Ondertitel:
Sport en innovatie
ISBN:
9789080914681
Prijs:
€ 18,00
Omvang:
104 pagina's
Verschenen:
2008
In winkelwagen