Afbeeldingen van Focus

Focus

Wie goed wil presteren moet z’n aandacht erbij houden. Dat geldt in de sport, het onderwijs, het werk en het dagelijks leven. Koppie erbij, zou je kunnen zeggen. Dat klinkt eenvoudig, maar we laten on...
ISBN: 9789071902291
Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
OndertitelBeter presteren door cirkeltraining
Aantal pagina's116
Verschijningsdatum2018
€18,00

Samenvatting

Wie goed wil presteren moet z’n aandacht erbij houden. Dat geldt in de sport, het onderwijs, het werk en het dagelijks leven. Koppie erbij, zou je kunnen zeggen. Dat klinkt eenvoudig, maar we laten ons steeds makkelijker afleiden van de taken waar we voor staan. Focussen lijkt niet meer vanzelfsprekend in een tijd waarin we blootstaan aan externe prikkels als de mobiele telefoon, social media en e-mail.

In dit boek vertelt sportpsycholoog Rico Schuijers hoe je aan de hand van aandachtscirkels leert je te focussen op datgene waar het je echt om te doen is. Je krijgt praktische mogelijkheden aangereikt om je aandacht vast te houden of, indien dat nodig is, onbewust van aandachtsgebied te switchen. Het uiteindelijke doel is je in elke situatie optimaal te laten presteren.

Focus, beter presteren door cirkeltraining biedt informatie en tips om je te richten op een goede focus bij de uitvoering van taken, klein of groot, die iedereen zichzelf oplegt. Elke persoon uit elke beroepsgroep en elke student kan profijt hebben van de geboden inzichten.