Afbeeldingen van Vechtkunst als kompas - Handboek voor leraren, coaches en therapeuten

Vechtkunst als kompas - Handboek voor leraren, coaches en therapeuten

De uitgave ‘Vechtkunst als kompas’ is een handboek voor leraren, coaches en therapeuten. De laatste jaren wordt vechtkunst in al haar verscheidenheid ingezet in vele disciplines met toepassingen voor Coaching en therapie, Zelfverdediging, Weerbaarheid, Sport en Bewegingsonderwijs.
ISBN: 978-90-71902-39-0
Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
Aantal pagina's266
€36,50

Samenvatting

De inhoud van deze uitgave is ‘evidence informed’ van opzet, maar voor een belangrijk deel ook gestoeld op praktijkervaringen. Erik Hein heeft getracht alle opgedane ervaringen, kennis en kennis en ervaringen van anderen over de afgelopen veertig jaar op een toegankelijke wijze samen te vatten.
Met als doel zijn kennis en die van anderen te delen en bovenal hiermee een ieder te inspireren bij het verzorgen van vechtkunstlessen en -trainingen.
De uitgave ‘Vechtkunst als kompas’ is als handboek geschreven voor vechtkunstleraren en voor alle trainers, coaches, docenten en therapeuten die vechtkunst gebruiken als middel.

Aanvullend aan dit handboek is er onder de titel ‘Vechtkunst als kompas – Praktijkboek’ ook een uitgave verschenen vol met praktijkervaringen van vooraanstaande vechtkunstleraren en therapeuten.