Afbeeldingen van Zelfmanagement doe je samen

Zelfmanagement doe je samen

Zelfmanagement. Eén woord, maar inhoudelijk zoveel omvattend. Kort gezegd is het een goede balans vinden tussen je persoonlijke doelen en een goede gezondheid.Feitelijk moet je het zelf doen, maar je...
ISBN: 9071902147
Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
OndertitelBas van de Goor Foundation
Aantal pagina's231
Verschijningsdatum2014
€23,50

Samenvatting

Zelfmanagement. Eén woord, maar inhoudelijk zoveel omvattend. Kort gezegd is het een goede balans vinden tussen je persoonlijke doelen en een goede gezondheid.

Feitelijk moet je het zelf doen, maar je kunt het niet helemaal alleen. Je doet het samen met je omgeving en medische hulplijnen. Maar hoe werkt zelfmanagement nou in de praktijk? Voor mensen met diabetes type 1 of 2, voor de zorgverlener, de huisarts, de internist of psycholoog? Zelfmanagement houdt vaak ook leefstijlverandering in. Waar begin je? Bij het stellen van een doel? En zo ja, wat voor een? Wat doe je als het even tegenzit? Vele antwoorden op vele vragen zijn terug te vinden in dit boek. Het in beweging zijn en blijven, is ook het sleutelwoord voor zelfmanagement, zo blijkt. Of het nou in IJsland is of in Nijkerk, in Zwolle of waar dan ook in Nederland. De aangrijpende verhalen en indrukwekkende beelden spreken voor zich. Laat dit boek een inspiratie zijn om ook in beweging te komen.